۱۳۹۹ چهارشنبه ۶ اسفند
ثبت نام مرحله صرفاً براساس سوابق تحصیلی سراسری بهمن ماه 1399

اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان صرفاً براساس سوابق تحصیلی سراسری بهمن ماه سال 1399

رشته

روز

تاریخ

ساعات پذیرش

کلیه رشته­ ها

سه شنبه و چهارشنبه

23 و 24 دیماه 1399

8 الی 12

مدارک لازم جهت ثبت نام:

1- اصل یا گواهی موقت پایان تحصیلات دوره پیش دانشگاهی اخذ شده حداکثر تا 31/6/1399.

2- ریزنمرات تائیدشده دوره پیش دانشگاهی.

3- اصل یا گواهی پایان تحصیلات دوره متوسطه (دیپلم).

4- ریزنمرات تایید شده دیپلم.

تبصره بند1تا4 : کسانی که دارای دیپلم نظام آموزشی جدید(3-3-6) و یا دیپلم چهارساله نظام قدیم هستند بایستی اصل دیپلم به همراه ریزنمرات آن را در اختیار داشته باشند.

5- اصل‌ شناسنامه‌ و کارت ملی.

6- دو سری تصویر از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی.

7- ارائه رسید درخواست تاییدیه تحصیلی پیش دانشگاهی یا دیپلم (4 ساله) به موسسه محل قبولی (درخواست تاییدیه تحصیلی از دفاتر پیشخوان دولت می‌بایست اقدام شود).

8- مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه (مخصوص برادران). **کسانی که کارت پایان خدمت یا معافیت دائم از خدمت دارند باید کپی دورو، پررنگ و خوانا از کارت خود به همراه اصل کارت را به همراه داشته باشند.

9- 6 قطعه عکس 4 3 جدید پرسنلی.

آدرس محل ثبت نام: اصفهان - بلوار کشاورز- نبش چهارراه مفتح تلفن تماس: 19 - 37779914 (031) آدرس سایت: www.daneshpajoohan.ac.ir

1399/10/22