۱۴۰۰ دوشنبه ۴ مرداد
اطلاعیه تقاضای میهمانی به این موسسه در تابستان1400-1399

­

اطلاعیه  تقاضای میهمانی

قابل توجه کلیه دانشجویان متقاضیان میهمان به این موسسه در دوره تابستان سال تحصیلی 1400-1399

مرحله

شرح

بازه زمانی تعیین شده

زمان ثبت نام اولیه از طریق (سامانه آموزشی) سیستم گلستان به آدرس  https://golestan.daneshpajoohan.ac.ir

12 تیرماه لغایت 18 تیرماه 1400 (تبت نام اولیه)

زمان انتخاب واحد اینترنتی متقاضیان میهمان ( صرفاً در صورت تائید اولیه میهمانی از طرف موسسه دانش پژوهان در سامانه گلستان )

نحوه اطلاع از زمان دقیق انتخاب واحد : قبل از زمان های تعیین شده به اطلاعیه های انتخاب واحد در صفحه اصلی گلستان مراجعه نمائید.

20 و 21 تیرماه 1400  (انتخاب واحد)

تحویل مدارک زیر ( صرفاً در صورت تائید اولیه میهمانی از طرف موسسه دانش پژوهان  در سامانه گلستان)

نامه اعلام دروس دانشگاه مبدا به این موسسه

دو قطعه عکس 4*3 پرسنلی تصویر تمامی صفحات شناسنامه تصویر کارت ملی تصویر کارت دانشجویی دانشگاه مبداء

22تیرماه 1400

نکته 1 : مطالعه راهنمای دانشجویان متقاضی میهمان به این موسسه  از  اینجا (هر گونه عواقب ناشی از درج اطلاعات نادرست صرفاً برعهده شخص متقاضی خواهد بود.)

نکته 2 : تایید و پذیرفتن تعهدنامه دانشجویان مهمان در مراحل درخواست مهمانی به این مؤسسه از طریق سیستم گلستان الزامیست.

نکته 3 :. ثبت نام متقاضی میهمان بدون تحویل نامه اعلام دروس دانشگاه مبداء  و مدارک مورد نیاز به این موسسه در زمان تعیین شده،  کان لم یکن تلقی خواهد گردید.

نکته 4 : بدیهی است پس از نهایی شدن ثبت نام شهریه واریزی واحدها برگشت داده نمی شود.

نکته 5 : بدیهی است به تقاضاهای خارج از این برنامه زمانی به هیچ عنوان ترتیب اثر داده نخواهد شد.

1400/04/16