۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ شهريور
اطلاعیه معرفی به استاد نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-1399

اطلاعیه معرفی به استاد

معرفی به استاد نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-1399

قابل توجه دانشجویانی که با رعایت کلیه مقررات، نسبت به اخذ درس به صورت معرفی به استاد اقدام نموده اند:

تذکرات مهم :

1-امتحان معرفی به استاد به صورت آزمون مجازی برگزار می­ گردد و دانشجو موظف است کلیه مقررات شیوه ­نامه آزمون مجازی را رعایت نماید.

2-بعد از درخواست اخذ درس به صورت معرفی به استاد در سیستم گلستان دانشجو موظف است، گردش درخواست خود را مشاهده و پیگیری نماید تا بعد از مشخص شدن استاد درس با ارتباط با مدیر گروه مربوطه از سرفصل و جزوه و کتاب مورد مطالعه جهت امتحان درس قبل از تاریخ برگزاری امتحان، مطلع گردد و با تهیه و مطالعه آن سر جلسه امتحان حاضر شود و هر گونه کوتاهی در این خصوص برعهده دانشجو می­ باشد.

3-پس از ثبت درس در سامانه گلستان دانشجو موظف است هزینه آن را از طریق سیستم پرداخت نماید تا اجازه شرکت در جلسه امتحان را داشته باشد.

4-پس از تائید اخذ درس به صورت معرفی به استاد در سیستم گلستان، امکان تغییر تاریخ امتحان وجود نخواهد داشت.

5-در صورت اخذ دو درس معرفی به استاد، امتحان دوم بلافاصله پس از امتحان اول برگزار می گردد.

روز و تاریخ برگزاری امتحان

زمان برگزاری